Ötödik, hatodik nap

 2009.04.22. 18:52

Hm, ötödik nap, mint "lakatolás".:)

Műszakira illik megcsinálni a rohadásokat, sikerült is ezer (1000) Forintból megoldanunk. Kis üvegszálas gitt, és egy kisebb flakon sárga festék. A képeken remekül látszik a folyamat... Tisztítás, gittelés, csiszolás, és ködölve fújás. Viccesek ezek az új anyagok, az egész megvolt olyan 2-3 óra alatt. Még volt pár kisebb csinosítás, és utána izgultunk a műszaki miatt... :)

Másnap, friss papírokkal, szép új tükrökkel, és lámpákkal álltunk neki a tisztításnak, és a festésnek. Kicsit sietnünk kellett, mert ez már péntek délután volt, és szombat reggel ugye verseny... Egész napos rohanás. Gumis, feldobni a tip-top Papp gumikat (erről majd még később), majd jó kis trisós mosás, hátha lemarja a kosz egy részét. Majd pakolás, hátha nem felejtünk otthon semmit, felkészülés, a GPS-rendszer beépítése a kocsiba(szivargyújtó-aljzat kivezetése a hátsó ülésre, inverter bekötése, laptop, plam beszerelés, Google Earth installálás, ilyenek. :) ), és persze a festés. :)

Az izgalmasra, és eléggé retro stílusúra sikerült, konkrétan legközelebb nem így csináljuk. :D De a lelkesedés megvolt, tanulni mindenből lehet. Stencil és fújás, illetve alkoholos filc. Ha rám hallgattok. Erre olyan hajnali 1 körül jöttünk rá, mikor már nagyon elegünk volt a pingálásból... :D

És ugye alvás, mert másnap kora reggel verseny... :)

Képek

A bejegyzés trackback címe:

https://wartburgszuletik.blog.hu/api/trackback/id/tr641080547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása